Kärleksmums


Denna boken önskade jag mig i födelsedagspresent men fick den inte, lite ledsen blev jag för jag hade bläddrat i den innan och det är så fin! Men den första december i "Julklappskalendern" så fick jag den. Jag är otroligt glad över den, den är så vacker med smaskiga och inspererande bilder. Och när man läser i recepten(förorden till varje recept) så finns en del lite roliga uttryck som jag tycker är kul att läsa. Vid vissa bilder finns även ett litet klassiskt ordspråk som de har gjort om, jag kommer ihåg två av dem. Och de lyder såhär: "Vill man bli fin, ska man inte lida pin utan ta en pudding till" och den andra "I bakning och elvispning är allting tillåtet". Lite roliga faktiskt enligt mig. De som har skrivit boken är Emma Hamberg och Anette Rosvall, som tidigare har skrivit kokboken " Husmorsorna". De bloggar även här.
Jag vet inte vad boken kostar riktigt, men jag rekomenderar den till alla er som älskar godsaker, för det finns både busenkla och lite svårare grejer i den :)

Jag undrar även om ni skulle tycka det var kul att jag rotade igenom hela bokhyllan med mina bakböcker och visar upp dem här? Annars blir det oftast  bara det nya som blir uppvisade.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback