Tävlar om härliga priser hos Grannfrun.se

Hos Daniella på hennes härliga blogg Bake Cake i sammarbete med Grannfrun.se är jag med och tävlar om en minivispskål, en pajform och en vacker kökshandduk från Greengate.

I detta inlägget kan ni vara med och tävla och även se de fina priserna :)

Laddat för Påsk

Snart är det Påsk och många vill kanske ladda upp med påskgodis och bakverk, själv ska jag iväg över påsken till Berlin. Därför har jag inte tänkt att baka något i år, men för er som vädligt gärna vill göra något men inte har några idéer så hade jag tänkt att hjälpa er. Så nu har jag laddat upp med lite inspirerande recept för er.Pastelliga sockerägg är fina att ge bort i present om man är bortbjuden, annars är dem ju goda att äta upp själv. Receptet kommer från Allt om mat {länk till receptet}Jag beklagar för liten bild.
Små urgulliga Påsklamm, nästan för söta för att sätta tänderna i. Från Dansukker, där ni också hittar en massa andra fina påskrecept som Påskharar och Aprikosmuffins {länk}


Färgglada påskägg i form av kakor, receptet hittar vi på Baka.se tillsammans med många andra {länk}


Den här friska och vackra Limoncellotårta med vit choklad och kokos blir en stor succé, från Allt om mat{länk}


Sist men inte minst så tillhör ju marsipankycklingar till påsken, dessa kommer återigen från Allt om mat{länk} Om ni hellre vill göra dem på Mia Öhrns vis så ska ni titta hit {länk}Eftersom att jag inte har haft någon möjlighet att testa recepten så kan jag inte lova er att dem är helt perfekta, men jag hoppas att mina källor är säkra.Inga av bilderna är mina utan de tillhör i ordning:

Bild nummer 1, 4 och 5: Allt om mat

Bild nummer 2: Dansukker

Bild nummer 3: Baka.se