Uppdatering kring mitt liv +sneak peek på kommande blogginlägg

Idag har jag inget recept at bjuda på men jag hade tänkt att göra er uppmärksamma på hur allt ligger till för tillfället.
 
(Bli inte helt för oroliga, det är inga allvarliga ämnen haha.)
 
Den stora förändringen i mitt liv är då att jag har börjat på gymnasiet! Under sommaren har jag gått runt och haft lite ångest över att jag skulle må dåligt över förändringen i början (inte den starkaste sidan hos mig, men ja, jag gillar inte för drastiska förändringar, för det mesta). Jag trivs riktigt bra och har tack och lov inte känt något annat än att detta är något positivt.
 
MEN (där kom det stora men:et som ni alla spänt har suttit och väntat på), jag kan inte neka att bloggen kommer att bli lidande. Jag pendlar sammanlagt drygt tre timmar varje dag så mina skoldagar är inte så mycket finare än att: 
 
1. Gå upp klockan fem på morgonen
2. Åka buss, byta till tåg mot Lund och gå till skolan där
3. Vara i skolan
4. Åka tåg och sedan buss hem igen
5. Äta middag
6. Plugga
7. Sova
 
 
Huvudsaken  är att jag trvis och gillar vad jag gör, vilket jag absolut gör, men nog om det.
 
Jag har nämligen ett väldigt roligt inlägg på gång till er som jag har arbetat på hela helgen och jag ännu några sekunder kvar att filma (där fick ni reda på vad ni har att vänta er). En väldigt lång process i redigeringen väntar dock nu, men jag hoppas på att blogginlägget är uppe till helgen. Så länge får ni en sneak peek på vad filmen innehåller!
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback